کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی

کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی

دسته بندی: آموزش

قبل از مراسم عروسی باید چه کارهایی انجام دهیم؟ چک لیست جشن عروسی شامل چه کارهایی میباشد؟ مقدمات عروسی را از چه زمانی باید شروع کنیم؟ هر کدام از مقدمات عروسی بر عهده چه کسی است؟ هزینه مراسم عروسی بر عهده کیست؟ چگونه میتوان مقدمات عروسی را اولویت بندی کرد؟ هزینه های ضروری جشن عروسی چیست؟ با ما همراه باشید تا پاسخ تمام این سوالات را بفهمید و با جزئیات مقدمات مراسم عروسی به طور کامل آشنا شوید.

مشاهده و دانلود کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی

«دانلود چک لیست کامل مقدمات عروسی به صورت پی دی اف»

نکته: تمام مقدمات عروسی که در ادامه این مقاله گفته خواهد شد، اختیاری میباشد و نباید انجام دادن آنها، باعث به تعویق افتادن عروسی شود. با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی، یک عروسی ساده و اقتصادی هم میتواند باعث شروع یک زندگی مشترک عالی شود.

بررسی گام به گام مقدمات عروسی و برنامه ریزی آن

اولین کار، تهیه یک چک لیست عروسی و برنامه‌ریزی برای جشن عروسی میباشد. برنامه‌ریزی مراسم ازدواج علاوه بر نظم دهی به ذهن شما و کاهش استرس عروسی، می تواند سبب مدیریت هزینه ها و در نتیجه صرفه جویی در مخارج عروسی و بیشترین بازدهی شود.

«اگر به دنبال لیست کامل جهیزیه عروس به همراه قیمت هستید، به مقاله لیست کامل جهیزیه عروس به همراه قیمت مراجعه کنید.»

«چنانچه به دنبال لیست کامل جهیزیه داماد به همراه قیمت هستید، به مقاله لیست کامل جهیزیه داماد به همراه قیمت مراجعه کنید.»

 

بررسی کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی

بررسی کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی

توجه کنید که حتماً چک لیست مراسم عروسی شما باید دارای بازه‌های زمانی مشخص برای انجام کارهای مختلف باشد. البته اولویت انجام کارها با شماست ولی دقت کنید که برای انجام برخی کارها فرصت محدود تر میباشد و هماهنگی بیشتری لازم دارد مانند انتخاب سالن و تالار عروسی.

طبیعتاً هر چقدر برنامه ریزی عروسی را زودتر آغاز کنید دستتان برای انتخاب آتلیه‌ها تالارها، سالن‌های زیبایی و … بازتر است و در نتیجه باعث کاهش هزینه ها میشود.

 

چه کارهایی باید شش تا نه ماه قبل از عروسی انجام شود؟

چه کارهایی باید شش تا نه ماه قبل از عروسی انجام شود؟

بهترین زمان برای برنامه‌ریزی و تهیه چک لیست عروسی بلافاصله بعد از نامزدی میباشد. شما میتوانید در کنار خرید جهیزیه و تهیه خانه زندگی مشترکتان، اقدام به برنامه‌ریزی مقدمات جشن عروسی نیز بکنید.

1- تعیین بودجه مراسم عروسی

ابتدا باید سقف بودجه خود را تعیین کنید و هزینه‌های عروسی را اولویت بندی کنید تا در صورت نیاز بتوانید در برخی مخارج جشن ازدواج صرفه‌جویی کنید. بیشتر هزینه‌های مراسم عروسی را خانواده داماد بر عهده میگیرد اما بدلیل بالا بودن هزینه ها و در صورت توافق طرفین، ممکن است بخشی از هزینه ها مانند هزینه شام را خانواده عروس تقبل کند.

«اگر میخواهید بدانید که در مسیر ازدواج چه هزینه‌هایی بر عهده عروس است و چه مخارجی را داماد باید تقبل کند، بهتر است به مقاله بررسی هزینه‌های ازدواج از خواستگاری تا عروسی مراجعه کنید.»

 

مشخص کردن استایل و سبک جشن عروسی

2- مشخص کردن استایل و سبک جشن عروسی

استایل عروسی میتواند سنتی (لباس محلی)، کلاسیک (کت و شلوار سیاه برای داماد و لباس عروس سفید)، مدرن، مینیمال، فانتزی (استفاده از لباس عروس و داماد رنگارنگ)، وینتیچ (استفاده از لباس عروس و داماد قدیمی مانند لباس عروس مادر یا مادر شوهر) و … باشد.

ست پذیرایی هندی برنجی میناکاری طرح انگور

«اگر به دنبال ظروف پذیرایی خاص برای جهیزیه عروس و دکوراسیون منزل هستید، از ظروف برنجی دست‌ساز هندی ما دیدن کنید.»

انتخاب یک سبک خاص و مشخص برای جشن عروسی خود، به هرچه زیباتر و به یاد ماندنی‌تر شدن مراسم کمک میکند. دقت کنید که انتخاب استایل عروسی باید با توافق نظر عروس و داماد انجام شود. استایل عروسی میتواند بر همه تصمیمات و انتخاب های بعدی شما در برنامه‌ریزی کارها تاثیر بگذارد.

 

تعیین تاریخ مراسم عروسی

3- تعیین تاریخ مراسم عروسی

جزو اولین کارها، تصمیم گیری در مورد فصل و ماه برگزاری مراسم می باشد. در انتخاب تاریخ عروسی مشورت با نزدیکان خود را از یاد نبرید. به عنوان مثال میتوانید روز تولد عروس یا داماد، تاریخ آشنایی عروس و داماد، سالگرد ازدواج یکی از نزدیکان خاص، روز ولنتاین و یا یکی از اعیاد را انتخاب کنید.

نکته: یک قانون کلی برای تعیین تاریخ عروسی وجود دارد؛ اگر می خواهید همه چیز ارزان‌تر تمام شود، باید روز عروسی خود را یک روز معمولی و میان هفته انتخاب کنید. با انتخاب تاریخ عروسی در اعیاد، روزهای تعطیل و به طور کلی روزهای خاص، هزینه ها افزایش خواهند یافت. در نهایت این تصمیم شخصی شما و میزان بودجه‌ای که برای مراسم عروسی تعریف کرده‌اید است که این تاریخ را تعیین می کند.

 

انتخاب ساقدوش های عروس و داماد

4- انتخاب ساقدوش های عروس و داماد

قبل از انتخاب مهمانان جشن عروسی، بهتر است ساقدوش های خود و تعداد آنها را مشخص کنید. طبیعتاً نزدیک ترین فرد و صمیمی ترین دوست شما بهترین گزینه برای انتخاب بعنوان ساقدوش شما میباشد. ساقدوش ها وظایف مختلفی دارد و باید دقیقاً کارهایی که بر عهده آنها خواهد بود را مشخص کنید. به عنوان مثال برگزاری جشن خداحافظی با مجردی، همراهی کردن عروس و داماد در پرو لباس ها و کمک در انجام مقدمات عروسی، از وظایف ساقدوش ها میباشد. در برخی موارد ساقدوش های عروس و داماد، شاهدین آنها در هنگام عقد رسمی نیز هستند.

 

تعیین دقیق لیست مهمانان جشن عروسی

5- تعیین دقیق لیست مهمانان جشن عروسی

قبل از بررسی تالارهای عروسی باید لیست مهمانانی که میخواهید برای مراسم عروسی خود دعوت کنید را به طور دقیق مشخص کنید. تعیین لیست مهمانان به شما کمک میکند تا ظرفیت تالار عروسی را متناسب با آن انتخاب کنید. برای لیست کردن مهمانان بهتر است از پدر و مادر خود و بزرگ تر های فامیل کمک بگیرید تا کسی از قلم نیفتد.

 

انتخاب تالار عروسی

6- انتخاب تالار عروسی

بعد از تعیین روز عروسی، اولین کار انتخاب تالار عروسی میباشد. ابتدا باید مشخص کنید تمایل دارید مراسم شما در تالار باشد یا عروسی در فضای باز و باغ برگزار شود. سپس متناسب با سبک عروسی و بودجه خود اقدام به انتخاب سالن عروسی کنید. در انتخاب تالار به ارتفاع سقف، تمیزی سالن، ظرفیت تالار عروسی و جایگاه عروس و داماد و میهمانان توجه کافی داشته باشید. همانطور که گفته شد اگر اصرار به تاریخ خاصی دارید، باید خیلی زود یعنی حدود شش تا نه ماه قبل از تاریخ مورد نظر برای رزرو تالار اقدام کنید تا با مشکل پر بودن تالار مواجه نشوید و بتوانید سالن عروسی مورد علاقه خود را رزرو کنید. تمام هزینه های تالار عروسی بر عهده داماد میباشد.

 

گرفتن رژیم برای رسیدن به تناسب اندام مورد علاقه خود

7- گرفتن رژیم برای رسیدن به تناسب اندام مورد علاقه خود

اگر دوست دارید تا روز عروسی برای پوشیدن لباس عروسی مورد نظرتان و رسیدن به تناسب اندام مناسب، وزن خود را کم کنید، حتماً حداقل از شش ماه قبل به فکر باشید. چرا که کم کردن وزن در بازه کوتاه، سبب افت انرژی و کاهش ایمنی بدن شما در حوالی مراسم عروسی که نیاز به انرژی دارید، خواهد شد. علاوه بر این، رژیم غذایی در مدت زمان بیشتر، جواب بهتری به همراه دارد. ورزش را در کنار رژیم غذایی فراموش نکنید.

نکته: اصلا توصیه به مصرف دارو یا گرفتن رژیم‌های سخت برای کاهش وزن نمیشود زیرا عوارض بسیار خطرناکی دارند. اگر تنها یک رژیم سالم خوری به همراه ورزش روزانه داشته باشید مطمئناً در مدت زمان شش تا نه ماه، کاهش وزن مورد قبولی را خواهید داشت.

 

کدام مقدمات عروسی را باید چهار تا شش ماه قبل از عروسی انجام داد؟

کدام مقدمات عروسی را باید چهار تا شش ماه قبل از عروسی انجام داد؟

بعد از انتخاب سالن عروسی، نوبت به کارهای جزئی‌تر مربوط به آن میرسد.

8- انتخاب دکوراسیون و تزیینات سالن عروسی (تشریفات عروسی)

امروزه معمولاً خود تالارهای عروسی، تشریفات و دکوراسیون سالن را نیز انجام میدهند. فقط توجه داشته باید که در هنگام عقد قرارداد، حتماً تمام جزئیات و انتظارات خود را نیز در قرارداد ذکر کنید. اما اگر بخواهید دکوراسیون سالن و تشریفات عروسی را مستقل از تالار عروسی انتخاب کنید، بعد از تعیین سالن باید اقدام به مشخص کردن دیزاینر نیز بکنید.

تمام هزینه های مربوط به دکوراسیون سالن و تشریفات عروسی، بر عهده داماد میباشد اما در صورت توافق طرفین، خانواده عروس میتواند این هزینه ها را برعهده بگیرد.

 

انتخاب و هماهنگی شام عروسی

9- انتخاب و هماهنگی شام عروسی

تشریفات عروسی شامل پذیرایی میان وعده مانند میوه و شیرینی به همراه سرو شام میباشد. شما میتوانید برای لاکچری‌تر شدن عروسی خود، از مهمانان با چند نوع شام پذیرایی کنید اما اگر نیاز به کم کردن هزینه ها دارید، سرو تنها یک نوع شام کافی است.

نکته: پیشنهاد میکنیم که در برگزاری مراسم عروسی سخت گیری نکنید و به دور از چشم و هم چشمی، تا حد امکان هزینه ها را کاهش دهید تا زوج جوان بتوانند به راحتی زندگی مشترک خود را شروع کنند.

هماهنگی شام عروسی را می توانید بر عهده یک کیترینگ قرار دهید. کیترینگ ها در برگزاری شام مجالس، معمولاً عملکردی مناسب دارند و می توانید از پیش تستی روی منوی غذایی آن ها داشته باشید. همچنین میتوانید برای عروسی خود آشپز مخصوص تدارک ببینید. برخی از سالن های عروسی، آشپزخانه و آشپز مخصوص عروسی دارند که میتوانید با آنها قرارداد ببندید.

نکته: معمولاً در مراسمات عروسی، پذیرایی و غذای دست نخورده زیادی باقی میماند و تالارهای عروسی آنها را دور میریزند. برای جلوگیری از اسراف و همچنین انجام کار خیر، پیشنهاد میکنیم که باقی مانده شام عروسی را بین نیازمندان مانند بچه های کار یا کارتون خواب ها پخش کنید. جالب است بدانید که در این زمینه، موسسات خیریه و کترینگ هایی هستند که خودشان مسئولیت جمع آوری و پخش غذاهای اضافی شما بین نیازمندان را بر عهده میگیرند. کافی است شما با آنها تماس گرفته و هماهنگی های لازم را انجام دهید. انجام و مدیریت این کار میتواند بر عهده ساقدوش داماد باشد.

 

انتخاب آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی

10- انتخاب آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی

برای انتخاب آتلیه عکاسی و فیلمبرداری عروسی، حتماً به سوابق کاری آتلیه دقت کرده و نمونه کارهای قبلی آن ها را مورد بررسی قرار دهید. دقت کنید که تاریخ آتلیه را با تاریخ تالار مطابقت دهید. معمولاً یک روز قبل از تاریخ عروسی یا صبح روز عروسی را برای عکاسی عروس و داماد انتخاب میکنند. مخارج مربوط به عکاسی و فیلمبرداری را باید داماد تقبل کند.

 

انتخاب و هماهنگی موسیقی عروسی

11- انتخاب و هماهنگی موسیقی عروسی

میتوانید از گروه ارکستر عروسی و موسیقی زنده استفاده کنید. همچنین میتوانید از دی جی های عروسی دعوت کنید یا از موسیقی‌های زنده استفاده کنید. بهتر است برای موسیقی عروسی خود، تم و استایل عروسیتان را نیز در نظر بگیرید، به عنوان مثال برای استایل عروسی سنتی، حتماً از موسیقی و آهنگ های سنتی نیز استفاده کنید. همچنین پیشنهاد میکنیم لیستی از آهنگ‌های مورد علاقه خود، ترانه هایی را که با آنها خاطره دارید و گروه‌های موسیقی مورد علاقه خود را تهیه کنید. لازم به ذکر است که هزینه های گروه موسیقی بر عهده داماد میباشد.

نکته: در صورت امکان، ابتدا اجرای زنده گروه موسیقی عروسی خود را ببینید، سپس با آنها قرارداد ببندید.

 

هماهنگی مراسم افتر پارتی

12- هماهنگی مراسم افتر پارتی

معمولاً جشن عروسی به دو بخش تقسیم میشود. ابتدا در مراسم اصلی، تمام مهمانان اعم از خانواده عروس و داماد و بزرگان فامیل و تمام آشنایان آنها حضور دارند. بعد از سرو شام و دادن هدایای عروس و داماد، مراسم اصلی تمام شده و جشن عروسی مخصوص جوانان یا همان افتر پارتی شروع میشود. فضای افتر پارتی جوان پسند میباشد و تنها دوستان نزدیک عروس و داماد و جوانان فامیل در آن حضور دارند و خبری از بزرگان فامیل نیست:)

نکته: افتر پارتی یک جشن سرگرم کننده و شاد میباشد که با رقص و انواع موسیقی شاد همراه است. حتی ممکن است عروس و داماد لباس های خود را برای افتر پارتی تعویض کرده و لباس های راحت تری بپوشند.

 

چه کارهایی را باید دو تا چهار ماه قبل از عروسی انجام داد؟ (خرید لباس عروسی)

چه کارهایی را باید دو تا چهار ماه قبل از عروسی انجام داد؟

در فاصله دو تا چهار ماه مانده به تاریخ عروسی، نوبت به خود عروس و داماد میرسد که کارهای مربوط به لباس و آرایشگاه خود را انجام دهند.

13- خرید لباس عروس

امروزه ضرورتی به خریدن لباس عروس نیست. شما میتوانید لباس عروس مورد علاقه خود را از مزون‌های لباس عروس برای چند روز اجاره کنید. امروزه نیازی به پوشیدن لباس عروس دست دوم و قدیمی نیست و شما میتوانید لباس عروس نو و دست اول را اجاره کنید و بعد از برگزاری جشن عروسی، آن را به مزون عروسی باز گردانید. بدین شکل هزینه‌های عروسی را میتوانید کاهش دهید.

نکته: برای خرید لباس عروس بهتر است عروس و داماد، همراه یکدیگر باشند تا از نظر و سلیقه هم استفاده کنند اما برای پرو نهایی لازم است تا عروس همراه ساقدوش های خود باشد. البته برخی عقیده دارند که داماد قبل از جشن عروسی نباید عروس را در لباس عروس ببیند زیرا شگون ندارد.

 

خرید کت و شلوار داماد

14- خرید کت و شلوار داماد

ست بودن کت و شلوار داماد با لباس عروس بسیار توصیه میشود. نکته مهم در انتخاب کت و شلوار داماد این است که کاملاً اندازه و فیت بدن داماد باشد. گشاد یا تنگ بودن کت و شلوار اصلاً ظاهر خوبی برای جشن عروسی ندارد.

نکته: عروس و داماد بهتر است هنگام خرید و پرو لباس خود، همراه ساقدوش هایشان باشند تا از نظرات آنها نیز بهره بگیرند.

 

انتخاب سالن زیبایی و آرایشگاه عروس

15- انتخاب سالن زیبایی و آرایشگاه عروس

توصیه می‌کنیم ابتدا نمونه‌ کارهای قبلی سالن زیبایی را مشاهده کرده و سوابق آرایش عروس آنها را بررسی کنید. هماهنگی میکاپ آرتیست عروسی با تاریخ آتلیه عکاسی و فیلمبرداری و تاریخ مراسم عروسی بسیار اهمیت دارد.

 

کدام مقدمات عروسی را باید دو ماه قبل از عروسی انجام داد؟

کدام مقدمات عروسی را باید دو ماه قبل از عروسی انجام داد؟

در فاصله دو ماه مانده به تاریخ عروسی، معمولاً به خرید جزئیات عروسی مانند هدایا و حلقه‌های عروسی پرداخته میشود.

16- انتخاب آرایشگاه داماد

شما میتوانید هم زمان با هماهنگی های سالن زیبایی عروس، اقدام به هماهنگی آرایشگاه داماد کنید. همانند آرایشگاه عروس، بررسی نمونه کارهای قبلی آرایشگاه داماد نیز اهمیت زیادی دارد.

 

خرید حلقه عروس و داماد

17- خرید حلقه عروس و داماد

معمولاً حلقه عروس نگین دار بوده و حلقه داماد، ظاهری ساده و یا تک نگین دارد.  توجه کنید که حلقه عقد سبک‌تر بوده و قیمت ارزان تری دارد، اما برای خرید حلقه اصلی عروسی باید سنگ تمام بگذارید و حدالامکان، بهترین حلقه‌ای که میتوانید را خریداری کنید.

 

خرید سرویس طلا و زیرلفظی

18- خرید سرویس طلا و زیرلفظی

معمولاً مادر داماد در جشن عروسی، یک سرویس کامل طلا به تازه عروس خود هدیه میدهد. لازم به ذکر است که این سرویس طلا از زیرلفظی دم سفره عقد جدا می‌باشد.

 

خرید ساعت عروس و داماد

19- خرید ساعت عروس و داماد

در روز عروسی معمولاً ساعت داماد را پدر عروس به وی هدیه داده و به دست او میبندد و ساعت عروس نیز از سوی مادر یا پدر داماد، هدیه داده می‌شود. خرید ساعت عروس و داماد را میتوانید همزمان با خریدهای سرویس طلا و حلقه انجام دهید.

 

خرید اکسسوری‌های عروس و داماد

20- خرید اکسسوری‌های عروس و داماد

توصیه میشود که عروس شخصاً برای داماد اکسسوری مردانه مانند دکمه سر دست، ست کیف و کمربند مردانه و کفش داماد را تهیه کند.

از اکسسوری های عروس هم میتوان به تاج عروس و کیف و کفش عروس اشاره کرد که معمولاً داماد شخصاً برای عروس خریداری میکند.

 

هماهنگی سرگرمی‌های جشن عروسی

21- هماهنگی سرگرمی‌های جشن عروسی

از سرگرمی‌های مراسم عروس میتوان به آتش بازی، ساخت کلیپ آشنایی تا عروسی، رقص گروهی و رقص دو نفره اشاره کرد. برای انجام رقص دو نفره بهتر است از دو ماه قبل از تاریخ عروسی شروع به تمرین و در صورت نیاز رفتن به کلاس رقص و یا دیدن فیلم های آموزشی کنید. برخی از تالارهای عروسی آپشن آتش بازی را نیز دارند که میتوانید با آنها هماهنگ شوید.

نکته: شاید برای انجام رقص، نیاز به گذراندن دوره های آموزش رقص داشته باشید. پس بهتر است از چند ماه قبل از مراسم عروسی، شروع به یادگیری رقص کنید. اصلی ترین قسمت رقص نیز مربوط به افتر پارتی میباشد.

 

خرید و پخش کارت عروسی

22- خرید و پخش کارت عروسی

ابتدا لیستی از تمام مهمانانی که میخواهید دعوتشان کنید تهیه کرده تا تعداد مهمانان مشخص شود. سپس طبق سلیقه و استایل عروسیتان، اقدام به خرید کارت دعوت عروسی کنید. البته برای منحصر به فرد شدن کارت عروسی‌ها میتوانید خودتان آنها را طراحی کنید.

در نهایت بهتر است عروس و داماد به همراه یکدیگر، برای پخش کارت عروسی اقدام کرده و برای ادای احترام به میهمانان؛ کارت ها را شخصاً به میهمانان برسانید. دعوت مهمانان از دو ماه جلوتر باعث میشود تا آنها بتوانند برنامه‌ریزی لازم جهت شرکت در مراسم عروسی شما را انجام دهند.

 

چه کارهایی را باید یک ماه قبل از عروسی انجام داد؟

چه کارهایی را باید یک ماه قبل از عروسی انجام داد؟

آخرین هماهنگی‌های عروسی مانند ماشین عروس و کیک عروسی را باید حداقل تا یک ماه قبل از تاریخ عروسی انجام دهید.

23- هماهنگی ماشین عروس

ماشین شخصی داماد بهترین گزینه برای ماشین عروس میباشد. اما اگر تمایل به داشتن خودرویی لوکس و خاص برای جشن عروسی خود هستید، میتوانید ماشین مورد نظر خود را اجاره کنید. برخی از تالارهای عروسی، آپشن ماشین شیک مخصوص عروسی همراه با گل آرایی ماشین عروس را نیز دارند که میتوانید آن را اجاره کنید.

 

سفارش کیک عروسی

24- سفارش کیک عروسی

کیک عروسی متناسب با تعداد مهمانان میتواند دو طبقه یا سه طبقه و حتی بیشتر باشد. معمولاً کیک عروسی سفید رنگ بوده که با تزیینات رنگی مانند گل سرخ تزیین میشود. چنانچه میخواهید بودجه خود را کاهش دهید میتوانید از تهیه کیک عروسی صرف نظر کنید.

 

هماهنگی دسته گل عروس و گل آرایی ماشین عروس

25- هماهنگی دسته گل عروس و گل آرایی ماشین عروس

بعد از مشخص شدن ماشین عروس، باید اقدام به تعیین محل گل آرایی ماشین عروس و سفارش دسته گل عروس برای روز جشن عروسی کنید. توصیه میشود که قبل از مشخص کردن محل، ابتدا نمونه کارهایی قبلی آن را مشاهده و بعد تصمیم‌گیری کنید.

 

هماهنگی ساقدوش‌های عروس و داماد

26- هماهنگی ساقدوش‌های عروس و داماد

توجه کنید که لباس های ساقدوش ها را عروس و داماد انتخاب میکنند. همزمان با پرو لباس عروس و کت و شلوار داماد، لباس های ساقدوش ها نیز پرو میشود.

ساقدوش های عروس و داماد وظیفه برگزاری جشن خداحافظی با مجردی (bachelore party) را نیز برعهده دارند. ممکن است که این جشن بصورت مجزا برای عروس و داماد گرفته شود و یا میتوان همزمان و در یک مکان، آن را برگزار کرد. دقت کنید که مهمانان جشن خداحافظی با مجردی فقط دوستان صمیمی و نزدیک عروس و داماد هستند.

نکته: مراسم خداحافظی با مجردی کاملاً بدون اطلاع عروس و داماد هماهنگ میشود و برگزاری آن تماماً بر عهده ساقدوش ها میباشد.

 

کدام مقدمات عروسی را باید دو هفته قبل از عروسی انجام داد؟

کدام مقدمات عروسی را باید دو هفته قبل از عروسی انجام داد؟

تا الان تمام مقدمات عروسی هماهنگ شده و تنها لازم به چک کردن مجدد آنها می‌باشد.

27- هماهنگی مراسم جهاز برون و چیدمان جهیزیه عروس و داماد

پس از آماده سازی منزل تازه عروس و داماد و خرید کامل جهاز عروس و داماد، نوبت به روز جهازبرون می رسد. معمولاً چند روز مانده به تاریخ عروسی، اقلام جهیزیه با ربان های رنگی و یا تورهایی زینتی، تزیین شده و طی مراسمی به خانه بخت عروس و داماد برده شده و در آن جا چیده می شوند.

 

رنگ کردن مو، کاشت ناخن و خدمات ابرو، پاک سازی پوست

28- رنگ کردن مو، کاشت ناخن و خدمات ابرو، پاک سازی پوست

پیشنهاد میشود که کارهای اولیه آرایشی و خدمات زیبایی عروس داماد مانند پاک سازی پوست کاشت ناخن، خدمات ابرو و رنگ کردن مو را دو هفته قبل از عروسی انجام دهید تا اگر باب میلتان نبود، فرصت برای تغییرات داشته باشید. البته 90% این امور، با هماهنگی و مشورت سالن زیبایی عروس و آرایشگاه داماد در همان روز عروسی انجام میشود.

 

تهیه پول نو و تا نخورده از بانک

29- تهیه پول نو و تا نخورده از بانک

داماد باید مقداری پول نو و تا نخورده جهت انعام و شاباش و … تهیه کند. پیشنهاد میکنیم که همه اسکناس ها مثل هم نباشد و بهتر است تعدادی پنچ هزار تومانی، مقداری ده هزار تومانی، چند تا پنجاه هزار تومانی و …. باشد.

 

روز قبل از عروسی چه کارهایی باید انجام داد؟

روز قبل از عروسی چه کارهایی باید انجام داد؟

آخرین هماهنگی‌ها مانند تعیین ساعت دقیق کارها را باید روز قبل از جشن عروسی انجام دهید.

30- مشخص کردن ساعت دقیق انجام مقدمات عروسی

با آتلیه عکاسی تماس بگیرید و ساعت دقیق حضور در محل عکاسی را مشخص کنید. با آرایشگر جهت تعیین ساعت دقیق آماده شدن عروس هماهنگ کنید.

 

هماهنگی جهت بررسی عملکرد تالار عروسی

31- هماهنگی جهت بررسی عملکرد تالار عروسی

با ساقدوش‌ها یا مهمانان درجه یک صحبت کنید تا زودتر از سایر مهمان‌ها در تالار حضور پیدا کنند و اگر عملکرد تالار در موردی اشتباه بود قبل از آمدن سایر مهمانان جشن عروسی مشکل را برطرف کنند.

 

سرویس ماشین عروس

32- سرویس ماشین عروس

اگر از خودروی خود به عنوان ماشین عروس استفاده می کنید، روز قبل عروسی آن را به تعمیرکار نشان دهید تا مشکالت احتمالی را بر طرف کند. ماشین عروس را به کارواش ببرید تا آماده گل آرایی در روز عروسی شود.

 

برگزاری جشن خداحافظی با مجردی (bachelore party)

33- برگزاری جشن خداحافظی با مجردی (bachelore party)

همان طور که گفته شد برگزاری این جشن کاملاً بر عهده ساقدوش های عروس و داماد میباشد. شما تنها لازم است که در این جشن شرکت کنید و از لحظاتی شاد همراه با دوستانتان لذت ببرید.

 

استراحت و خواب کافی

34- استراحت و خواب کافی

شب قبل از عروسی خوب بخوابید تا در روز مراسم، انرژی کافی برای یک روز پر هیجان را داشته باشید و از استرس شما بکاهد.

 

روز عروسی چه کارهایی باید انجام داد؟

روز عروسی چه کارهایی باید انجام داد؟

توجه کنید که روز عروسی، روز پرکار و استرس‌‎زایی است، پس حتماً به موقع از خواب بیدار شوید. برای صبحانه و ناهار، غذای مقوی بخورید تا انرژی شما کاملاً تامین شود.  عروس خانم از صبح زود در آرایشگاه خواهد بود. داماد باید خودش به آرایشگاه برود، دسته گل و ماشین عروس را تحویل گرفته سپس عروس را از سالن زیبایی به محل عکاسی و پس از آن به تالار عروسی ببرید.

اگر تمام برنامه‌ریزی‌ها را قدم به قدم طبق چک لیست مقدمات عروسی انجام داده باشید، هیچ جای نگرانی نیست. چون امروز یک روز عالی برای شما خواهد بود و فقط کافیست بخندید و لذت ببرید.

نکته: یادتان باشد که به ساقدوش هایتان یادآوری کنید تا بعد از خارج شدن از تالار عروسی، غذاهای اضافی را جمع آوری و بین نیازمندان پخش کنند تا اسراف نشود. ممکن است آنها با این کار، برای دور دور ماشین عروس در خیابان و رساندن عروس و داماد تا منزل کمی دیر کنند که اصلاً اشکالی ندارد. البته اگر از قبل با کترینگ مد نظر هماهنگ شده باشد، چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

نکته مهم: اگر موردی خارج از برنامه اتفاق افتاد، عزیزان شما در کنار شما هستند و آن را برطرف می کنند. پس فقط شاد باشید و با لبخندی زیبا، بدرخشید. یادتان باشد که ساقدوش ها و نزدیک ترین دوستان شما، همیشه کنارتان هستند و شما را تا خانه همراهی خواهند کرد.

 

 

چنانچه سوالی در مورد مقدمات عروسی، برنامه ریزی و اولویت بندی کارهای مراسم عروسی دارید، میتوانید در قسمت نظرات کاربران از ما بپرسید. همچنین اگر موارد دیگری از چک لیست مقدمات عروسی در نظر دارید یا تجربه خاصی از مراسم عروسی آشنایان خود دارید؛ میتوانید یک به یک آن ها را در بخش نظرات کاربران با ما در میان بگذارید.

نظرات کاربران

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کامل ترین چک لیست مقدمات عروسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *